Mline

Sinds september 2001 is M line een prominente aanbieder van slaapsystemen binnen Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.
Met de investering in een hoogwaardig M line product ben je verzekerd van jarenlang slaapplezier en uitgerust en fit wakker worden. Net zoals de meer dan 300 topsporters en ambassadeurs die op M line slapen. Mline is ervan overtuigd dat de kwaliteit van de M line producten leidt tot een gezonde levensstijl. Je brengt immers gemiddeld één derde van je leven slapend door. Daarom wordt er een hoge prioriteit aan kwaliteit gegeven, zodat de producten continu gewaarborgd zijn voor onze klanten. Het levende bewijs hiervoor is te vinden in onder andere de prestaties van Joop Zoetemelk, Epke Zonderland, Marlou van Rhijn en Team Jumbo-Visma. Allen zijn ervan overtuigd dat M line bijdraagt aan sneller herstel van het lichaam en geest en zorgt voor betere topsportprestatie.

M line wordt gedreven door innovatie, alle producten worden uitvoerig getest en daarom beschikken ze over de nieuwste wetenschappelijke inzichten en testresultaten. Wat resulteert in gebruik van de meest innovatieve en comfortabele materialen. Met resultaat, want het is niet voor niets dat Nederlandse topsporters graag slapen op M line.

Alle M line producten worden met de grootste zorg gemaakt. Om de duurzaamheid en kwaliteit van de M line matrassen te garanderen worden ze altijd getest door verschillende onafhankelijke instituten zoals: TÜV, TNO, de Landes Gewerbe Anstalt en het Ergonomisch instituut in München. Daarnaast zijn alle producten ook LGA en Oeko-tex standaard 100 gecertificeerd. Dit betekent dat je tot 10 jaar garantie krijgt op Mline producten.

Green Motion Matrassen
Jaarlijks worden er in Nederland alleen al ongeveer anderhalf miljoen matrassen weggegooid, daarom gaan wij het anders doen. De Green Motion matrassen van M line zijn namelijk eerlijk en duurzaam. Omdat de verschillende onderdelen van het Green Motion Modulair matras niet verlijmd zijn, kunnen ze zeer eenvoudig gescheiden en gerecycled worden. Zo komen ze in actie om de tekorten rondom grondstoffen zoveel mogelijk tegen te gaan. Samen gaan we op weg naar een groenere wereld, voor onszelf en de volgende generaties.