Hoofdkussens

Bij Klinkers Wonen en Slapen zijn testkussens aanwezig waardoor je een hoofdkussen thuis uit kunt proberen. Wij hebben testkussens beschikbaar van de merken TEMPUR, Silvana Support, MLine en Cassenz.

Wat is voor mij een goed hoofdkussen?
De keuze voor een hoofdkussen is heel persoonlijk en hangt af van verschillende factoren: wat is je slaaphouding, je postuur, lengte en hoe stevig is jouw matras? Klinkers Wonen en Slapen biedt een aantal testkussens.

Probeer een hoofdkussen vrijblijvend thuis
Het kan gebeuren dat een kussen dat in de winkel heerlijk lijkt te liggen, na een nacht op je eigen matras toch niet het juiste kussen voor jou blijkt te zijn. De allerbeste manier om er achter te komen of een hoofdkussen bij je past, is door thuis een paar nachten in je eigen bed op het kussen te slapen.
Daarom biedt Klinkers Wonen en Slapen proefslapen. Bij ons kun je vrijblijvend een kussen lenen om thuis te proberen. Ligt het niet goed? Dan kun je een ander kussen uitproberen om te testen of dat beter bij jou past. Op deze manier voorkom je dat je een kussen aanschaft dat achteraf niet geschikt voor jou blijkt te zijn.
Wij hebben verschillende soorten hoofdkussens van verschillende merken o.a.:
  • Silvana Support
  • Silvana Support Royal
  • Silvana Comfort
  • TEMPUR® hoofdkussens
  • M-Line hoofdkussens
  • Cassenz latex hoofdkussens
Silvana Support
Silvana Support is al ruim 30 jaar het beste nek ondersteunende hoofdkussen. Ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om jouw lichaam optimaal te ondersteunen. Silvana Support kussens zijn in zes verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van extra zacht tot extra stevig. Tevens is elk Silvana Support verkrijgbaar in een extra smal model. Ideaal voor als je wat langer bent en meer ruimte wilt overhouden in bed. Dus ben je nu klein, groot, lang, een rug of juist een zijslaper? Er is voor iedereen een Silvana Support!