Insectenwering

Insectenwerende raamdecoratie

Zodra het voorjaar start zet u natuurlijk graag de ramen en deuren open. Zo kunt u heerlijk genieten van de buitenlucht maar het liefst wel zonder dat er vervelende insecten of beestjes uw huis betreden. Met insectenwerende raamdecoratie kunt u zorgeloos genieten van de buitenlucht zonder dat u zich druk hoeft te maken over ongewenste insecten in uw woning.

Uniek horrengaas

Standaard worden alle horren van Toppoint voorzien van glasvezelgaas met een kunststof ommanteling. Maar daarnaast kunt u ook kiezen voor andere soorten horrengaas zoals TranspatecĀ® gaas; een horrengaas dat wereldwijd gepatenteerd is vanwege de unieke eigenschappen. Dit gaas is namelijk gemaakt uit een hightechvezel die zeer dun en nagenoeg onzichtbaar is. Dit gaas heeft ook een enorm hoge luchtdoorstroom (tot wel 40% meer ventilatie dan standaard gaas). En verder is door de speciale weeftechniek het gaas scheurvast waardoor het langer meegaat dan standaard glasvezelgaas.

Maatwerk in horren

Met de vele verschillende horren die we op maat voor u kunnen maken en kunnen voorzien van diverse soorten horrengaas, is er altijd een passende oplossing in insectenwering voor uw huis. Met de horren van Toppoint kunt u dus altijd 100% genieten van de buitenlucht terwijl uw woning van binnen wel insectenvrij blijft. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden met onze horrencollectie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.