Insectenwering

Insectenwerende raamdecoratie

Zodra het voorjaar start zet u natuurlijk graag de ramen en deuren open. Zo kunt u heerlijk genieten van de buitenlucht maar het liefst wel zonder dat er vervelende insecten of beestjes uw huis betreden. Met insectenwerende raamdecoratie kunt u zorgeloos genieten van de buitenlucht zonder dat u zich druk hoeft te maken over ongewenste insecten in uw woning.

Uniek horrengaas

Standaard worden alle horren van Toppoint voorzien van glasvezelgaas met een kunststof ommanteling. Maar daarnaast kunt u ook kiezen voor andere soorten horrengaas zoals Transpatec® gaas; een horrengaas dat wereldwijd gepatenteerd is vanwege de unieke eigenschappen. Dit gaas is namelijk gemaakt uit een hightechvezel die zeer dun en nagenoeg onzichtbaar is. Dit gaas heeft ook een enorm hoge luchtdoorstroom (tot wel 40% meer ventilatie dan standaard gaas). En verder is door de speciale weeftechniek het gaas scheurvast waardoor het langer meegaat dan standaard glasvezelgaas.

Maatwerk in horren

Met de vele verschillende horren die we op maat voor u kunnen maken en kunnen voorzien van diverse soorten horrengaas, is er altijd een passende oplossing in insectenwering voor uw huis. Met de horren van Toppoint kunt u dus altijd 100% genieten van de buitenlucht terwijl uw woning van binnen wel insectenvrij blijft. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden met onze horrencollectie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Nieuwe plisséhordeur: Novus®

Strak design en slim ontwerp

Een hordeur is altijd een fijne oplossing tegen insecten in huis en een plisséhordeur is helemaal ideaal in gebruik. Wij hadden er al zo een in ons assortiment en daar komt vanaf nu een nieuwe variant bij: de Novus®. Licht en soepel in gebruik, in riante afmetingen en met een design dat zowel heel strak als heel slim is. We stellen onze nieuwste aanwinst hier graag aan je voor!

Extra veel voordelen

De Novus® is een op maat gemaakte plisséhordeur. Deze hordeur heeft geplisseerd horrengaas waardoor je het gemakkelijk opzij kunt schuiven als je het opent. Door het geplisseerde gaas is deze hor ook extra sterk. De Novus® heeft al deze voordelen ook, en nog een paar extra.

Stilletjes openen en sluiten

Deze nieuwe plisséhordeur is zo gemaakt dat het een van de meest licht bedienbare horren is. Hierdoor gaat het openen en dichtdoen van de hordeur zonder harde geluiden. Dit is ook dankzij de ondergeleider waar de hordeur overheen loopt, die is slechts 5 mm hoog.

Mooi en weerbestendig

Ook het design is goed doordacht. De greeplijst is geïntegreerd in de hor. Er zijn dus geen onhandige grepen die uitsteken. De onderdelen die van kunststof gemaakt zijn, zijn er in wit, zwart en gebroken wit. Dit is niet alleen mooi, de combinatie van deze materialen maakt de Novus® ook weerbestendig!