Zonwering

Nieuw: Open View® van Toppoint!
Dankzij het mechaniek zorgen de op elkaar vallende lamellen voor twee keer zoveel lichtinval én verdubbelt het uitzicht. Deze jaloezieën geven je de controle over de hoeveelheid licht en inkijk, maar zien er ook nog eens luxe uit.
Nu leverbaar bij de Scala® aluminium jaloezieën, 25 mm en 50 mm.

EasyClick: in één klik nieuwe raamdecoratie
Raamdecoratie maakt uw huis helemaal af. De keuze is enorm en daarom kan het ook best lastig zijn. Gaat u voor veel licht of heeft u juist behoefte aan totale verduistering? Met de nieuwe EasyClick raamdecoratie hoeft u niet te kiezen, want het kan allebei! Sterker nog, u hoeft er geen één gat voor te boren.

Weg met die boor
De EasyClick bestaat uit een aluminium frame met een ingebouwde raamdecoratie dat rechtstreeks met een magneetband op het kozijn geplaatst wordt. U reinigt eerst het kozijn met het bijgeleverde schoonmaakdoekje, haalt vervolgens de beschermfolie van de metaalband en drukt daarna het hele systeem direct tegen het raam. Kind kan de was doen! Over kinderen gesproken … omdat er geen losse koorden of kettingen aan te pas komen is het materiaal ook nog eens superveilig voor de allerkleinsten.

Spelen met licht
Door de verschillende uitvoeringsmogelijkheden bepaalt u heel nauwkeurig de lichtinval voor elk moment van de dag. Kies voor top-down, waarmee u bijvoorbeeld de jaloezie van boven naar beneden kunt sluiten. Of ga voor bottom-up / top-down waarmee u de plissé beide kanten op kan bewegen en bijvoorbeeld ook in het midden kan laten zweven. U kunt zelfs kiezen voor een Day & Night uitvoering waarbij u met twee stoffen kan afwisselen: één lichtdoorlatende stof voor gedempte lichtinval en één verduisterende stof voor als het echt donker moet zijn.

Leef je uit!
De EasyClick raamdecoratie is er in allerlei kleuren, dus laat u gaan! Kies eens voor iets anders dan een veilige neutrale kleur. Maak van uw raamdecoratie een kleurenaccent in huis. Dat hoeft niet meteen een felle kleur te zijn, denk ook aan pastelroze of -groen, dé kleuren van het moment. Zorg dat de rest van het interieur hierop aansluit en kies ervoor om enkele accessoires in dezelfde kleur terug te laten komen.