De Toekomst

In onze winkel hebben wij een showroom waar u verschillende relaxfauteuils uit kunt proberen van meubelfabrikant De Toekomst. In deze collectie zijn modellen verkrijgbaar met een sta-op systeem.

DE WERKING VAN HET (STA-OP) SYSTEEM IN RELAXFAUTEUILS
Het uitklappen van de voetensteun heeft automatisch een gevolg voor de positie van de rugleuning. De zitting en rugleuning krijgen meer helling waardoor het onderuitschuiven wordt voorkomen. Het gevolg is dat u meteen een comfortabele houding aanneemt. Tenslotte kan u de rugleuning traploos verstellen en het bovendeel aanpassen. Zo kan u de stoel verstellen zodat u de gewenste ondersteuning van hals en hoofd heeft. Afhankelijk van een 1, 2 of een 4-motorig systeem is het mogelijk de sta-ophulp, voetklep en rug afhankelijk van elkaar te bedienen.
 


ONZE MODELLEN

Fiesta
Het model Fiesta van leverancier De Toekomst is een relaxfauteuil met elektrische bediening. Deze klassieke relaxfauteuil heeft 2-motorig relaxsysteem. Deze motoren bedienen de voetklep, rugleuning en sta-ophulp. Het bovenste deel van de rugleuning is voorzien van een verstelbare hoofdsteun (topswing).

Het Fiesta model is zonder meerprijs leverbaar in de uitvoering (XS) Extra small, (S) Small, (M) Medium en (L) Large.
U heeft al een elektrische, 2-motorige Fiesta met sta-op systeem vanaf €1195,-

Magic 4 
Kies en ontwerp zelf uw eigen ideale relaxstoel met de Magic 4 relaxfauteuil:
  • Vaste of draai fauteuil
  • Handmatige of elektrische bediening 
  • Type voet (metaal, hout, gestoffeerd, stervoet)
  • Kies uit een uitgebreide collectie van stoffen en leren bekleding
  • Kies uit de maten Extra Small (XS), Small (S), Medium (M) of Large (L)
  • 4 verschillende arm- en vier verschillende rugleuningen
  • Ook is het model met accu te verkrijgen
Alle modellen zijn ergonomisch gevormd en hebben een uitstekend zitcomfort. Standaard wordt de Magic 4 fauteuil geleverd met handmatige bediening. De uitklapbare voetensteun en de verstelbare rugleuning zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust kan van achter naar voor worden versteld. Combineer de diverse opties tot uw eigen ultieme ergonomische relaxfauteuil of sta-opfauteuil. U kunt de fauteuils bij ons in de winkel uitproberen.

Fabulous Five
In de basis heeft de Fabulous Five een handmatig relaxsysteem. D.m.v. de hendel kunt u de rug verstellen, de bediening van de voetensteun gebeurt door gewichtsverplaatsing. Wilt u liever elektrisch: er is keuze uit een 2 motorig systeem en een twee motorig systeem i.c.m. een sta-op functie. De bediening van de elektrische systemen vindt plaats d.m.v. het bedieningspaneel wat afhankelijk van het model in de binnenzijde van de arm geplaatst is of aan de zijkant van de fauteuil. Indien gewenst kan (tegen meerprijs) de bediening ook aan een spiraalsnoer worden geleverd. Deze wordt dan met een magneet bevestigd aan de buitenzijde van de fauteuil. De stroomvoorziening geschiedt bij een systeem zonder sta-op door een accu, bij een sta-op wordt standaard een trafo geleverd. Tegen meerprijs kan een sta-op ook met een accu geleverd worden.

The Fabulous Five is geheel naar wens samen te stellen. Er is keuze uit 5 rugsteunen, 5 draaiarmen en 3 armen met doorlopende zijden. Daarnaast is de metalen arm leverbaar in RVS en zwart metaal. Verder is er keuze uit 15 voeten voor de draaifauteuils. 

Twice
Een Twice relaxfauteuil wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in "hart-balans" stand te bewegen. Deze zgn. “hart-balans” functie houdt in dat voeten en het hart in een denkbeelding horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast wat als zeer rustgevend wordt ervaren. U kunt ook de zitting zonder het gebruik van de voetensteun kantelen. Hierbij kantelt de rug met de zitting mee. De elektromotoren worden door een oplaadbare accu gevoed waardoor er bij gebruik geen snoer over de vloer loopt. De bedieningstoetsen zijn afhankelijk van het model, opgenomen in de zitting of armleuning (links voorstaand). Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund. De verstelling gebeurt standaard handmatig maar er zijn ook Twice modellen waarbij dit elektrisch kan. De Twice kan optioneel geleverd worden met een sta-op functie. Bij de uitvoering met sta-op hulp is de maximale valling (hellingshoek) van de zitting iets minder ver.

Heeft u nog verdere vragen? Wij adviseren u graag.
Er is altijd een fauteuil die bij u past. Bezoek onze winkel en showroom voor het beste advies.