Tempur

Nieuw ONE by Tempur
  • Authentiek TEMPUR®-materiaal
  • Beschikbaar in soft, medium en firm
  • Stijlvol Deens design en Deense kwaliteit
  • Matrashoes wasbaar op 40ºC
  • 10 jaar volledige garantie. Dat noemen we gemoedsrust.

Dit is Tempur
  • Ontwikkeld voor de ruimte – voor een beter leven op aarde.
  • Een revolutie in comfort.
  • Verbetert de kwaliteit van het slapen.
  • Verlaagt en voorkomt rugpijn.
  • Drukverlaging is de sleutel voor comfort.

De TEMPUR matrassen en kussens vormen zich naar uw lichaam - en geven u een gevoel van gewichtloosheid
Als u net gaat liggen kan de TEMPUR matras vrij stevig aanvoelen. Maar door uw lichaamstemperatuur en -gewicht wordt het TEMPUR materiaal zachter en past het zich nauwkeurig aan uw lichaamscontouren aan, waardoor u het gevoel krijgt gewichtloos te zijn

Een hightech comfortmateriaal
TEMPUR is een hightech comfortmateriaal dat oorspronkelijk is ontwikkeld door NASA voor het ruimtevaart- programma van de Verenigde Staten. Dankzij de unieke drukverlagende eigenschappen van de TEMPUR matrassen en kussens ligt uw lichaam in een natuurlijke, ontspannen houding.

Het drukverlagende slaapsysteem van de 21e eeuw
Als geïntegreerd concept voor slaap, gezondheid en actieve ontspanning, levert het TEMPUR slaapsysteem een belangrijke bijdrage aan uw kwaliteit van leven.
TEMPUR is anders dan alle materialen die u ooit heeft gevoeld.
TEMPUR is een visco-elastisch temperatuurgevoelig materiaal dat zich vormt naar uw lichaam. Het vormt zich langzaam onder druk, zonder tegendruk te geven, totdat de belasting evenredig is verdeeld over het hele oppervlak. Als het materiaal niet meer wordt belast, neemt het TEMPUR materiaal haar oorspronkelijke vorm weer aan.

Een combinatie van zachtheid en ongeëvenaarde duurzaamheid
TEMPUR is een revolutie in comfort. Het combineert een hoge mate van comfort met een ongeëvenaarde duurzaamheid. In een standaardtest is het dikteverlies van TEMPUR na 80.000 compressies kleiner dan 5 procent, ten opzichte van circa 10-15 procent voor een sterk elastisch polyurethaanschuim.

Aanbevolen door rugspecialisten over de hele wereld
Meer dan 30.000 artsen, chiropractors, fysiothera-peuten en osteopaten over de hele wereld bevelen de TEMPUR matrassen en hoofdkussens aan. Zij zijn vast overtuigd van de waarde die het TEMPUR materiaal biedt in het verminderen van rug- en nekklachten, en in het feit dat de beste omstandigheden worden geboden voor een goede nachtrust..

Tempur Experience Center
Om de drukverlagende eigenschappen van Tempur te testen kunt u exclusief gebruikmaken van de geheel vernieuwde Experience Centre. Ervaar hoe het is om een reis door de ruimte te maken en laat u verrassen door het Tempur materiaal, dat speciaal ontwikkeld is voor de ruimte maar het leven op aarde aanzienlijk verbetert.
Tempur is een hoogtechnologisch comfortmateriaal, oorspronkelijk ontwikkeld door de NASA voor het ruimtevaartprogramma. Het TEMPUR materiaal heeft zowel bij lichte als zware druk unieke drukverlagende eigenschappen.

Onder invloed van lichaamswarmte en gewicht wordt de druk door het TEMPUR materiaal gelijkmatig verdeeld, waardoor toenemende drukken worden voorkomen op vooruitstekende delen van het lichaam. Het TEMPUR matras en het hoofdkussen verminderen wezenlijk rug-, nek- en gewrichtspijn die veroorzaakt of verergerd door onnatuurlijke slaaphoudingen. Door de druk te verlichten op gevoelige en ontstoken delen van het lichaam kunnen de TEMPUR matras en het hoofdkussen ook een genezende werking hebben.

Aangezien een goede nachtrust essentieel is voor uw gezondheid en welzijn, is het belangrijk om te investeren in een goede kwaliteitsmatras die het comfort en de ondersteuning biedt die u nodig heeft. TEMPUR biedt een breed assortiment van matrassen in verschillende comforttypes welke allen superieure TEMPUR ondersteuning geven.

Ontdek nu welk matras het beste bij u past...