Relaxfauteuils

In onze winkel hebben wij een showroom waar U verschillende relaxfauteuils uit kunt proberen. Onze collectie bestaat uit stoelen van leveranciers zoals o.a. De Toekomst en Easy-Sit. Er zijn modellen verkrijgbaar met een sta-op systeem.

Fiesta
Het model Fiesta van leverancier De Toekomst is een relaxfauteuil met elektrische bediening.
Deze klassieke relaxfauteuil heeft een of 2-motorig relaxsysteem. Deze systemen bedienen de voetklep, rug en sta-ophulp. Bij het 2-motorig systeem zijn voetklep en rug onafhankelijk van elkaar te bedienen.
De bedieningstoetsen voor het systeem zijn opgenomen in een handunit die door een spiraalsnoer met de fauteuil verbonden is. Het bovenste deel van de rugleuning is voorzien van een verstelbare hoofdsteun (topswing).
 
Het Fiesta model is zonder meerprijs leverbaar in de uitvoering (XS) Extra small, (S) Small, (M) Medium en (L) Large.
Elektisch, 2-motorig, met sta-op nu vanaf €1195,-

Magic 4 Collectie
Kies en ontwerp zelf uw eigen ideale relaxstoel met de Magic 4 relaxfauteuil.
Kies voor een  vaste of draai fauteuil, handmatige of elektrische bediening of een  fauteuil met een sta op functie met elektrische bediening. Bepaal zelf uw type voet (metaal, hout,  gestoffeerd, stervoet).  Kies uit een uitgebreide collectie stoffen of leer  en uit de maten Extra Small, Small, Medium of Large .
Standaard wordt de Magic 4 fauteuil geleverd met een handmatige bediening  en als optie met twee motoren. U kunt kiezen uit 4 verschillende armen en vier verschillende ruggen. Alle  modellen zijn ergonomisch gevormd en hebben een uitstekend zitcomfort. De uitklapbare voetensteun en de verstelbare rugleuning zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen.  Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld.
Handmatig of elektrisch verstelbaar met tiptoets bediening in de armlegger. Optie, ook mogelijk met accu. U kunt kiezen uit een  draai- of vaste relaxfauteuil of een sta-op draaistoel of een vaste sta-opstoel.  11 verschillende voeten leverbaar voor draaifauteuils en keuze uit stof of lederen bekleding.
Leverbaar in de maten Extra Small, Small, Medium en Large. optie: Lendepompje voor in de rug. Combineer de diverse opties tot uw eigen ultieme ergonomische relaxfauteuil of sta-opfauteuil. U kunt de fauteuils bij ons uitproberen. Vraag naar de mogelijkheden. Wij adviseren u graag.
De prijs is afhankelijk van het model, het systeem en de functies. U kunt kiezen uit  handmatige of elektrische bediening met of zonder accu, Sta-op stoel, dun of dik leder, stoffen bekleding, type voet, enzovoort. Wij berekenen aan de hand van uw keuze de juiste prijs . Er is altijd een fauteuil die bij u past. Bezoek onze winkel en showroom.