PVC

VLOER MET TEN MINSTE 20 JAAR GARANTIE. HOE DOEN WE DAT?

1. STERK EN DUURZAAM

Alle synthetische Livyn vloeren hebben een duurzame toplaag en een ultrabeschermende PU coating, zodat ze ideaal zijn voor intensief gebruikte ruimten. Livyn vloeren zijn zo sterk dat je er ten minste 20 jaar garantie op krijgt.

2. DEGELIJKE UNICLIC KLIKSYSTEMEN
Het gepatenteerde, wereldberoemde Uniclic kliksysteem maakt je vloer snel en gemakkelijk te plaatsen en is bovendien veel sterker dan andere systemen. 
Uniclic

3. 100% WATERDICHT
Livyn vloeren zijn van synthetisch materiaal van topkwaliteit, zodat ze 100% waterdicht zijn. De vloeren zijn dus ideaal voor natte plekken zoals badkamers en keukens.

4. STIL EN COMFORTABEL
Alle materialen van onze Livyn vloeren zijn geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik. Ze zijn geluiddempend en bieden een comfortabele loopervaring.

5. UITVOERIG INTERN GETEST
De technische tests in ons onderzoekscentrum garanderen de strengste kwaliteitseisen en zorgen ervoor dat onze vloeren tegen uiteenlopende omstandigheden opgewassen zijn.

Quick-Step Livyn Essential Pro krijgt een levenslange garantie mee voor huishoudelijk gebruik en 10 jaar garantie voor commercieel gebruik.